Mit árul az Agrowebshop.hu webáruház?

Mit árul az Agrowebshop.hu webáruház?

 

Mi a különbség a gépi és a kézi permetező között?

A gépi permetező és a kézi permetező között számos különbség van a működési elv, az alkalmazási terület, az ár és a hatékonyság szempontjából. Itt vannak a főbb különbségek:

Működési elv:

Gépi permetező:

A gépi permetezők motorral vagy hajtóművel működnek, és általában nagyobb kapacitással rendelkeznek. A permetezőfolyadékot tartályból szállítják, majd a gép által vezérelt permetezőkarok, csövek vagy bovdenek segítségével juttatják ki a növényekre.

663_permetezok-3-10l_225x225.jpg


Kézi permetező:

A kézi permetezők pedig kézzel működtethetők. A permetezőfolyadékot egy tartályban hordozzák, amelyet a felhasználó maga visel a hátán vagy kézben tart. A permetezéshez a felhasználó a permetezőtartályon található fúvókával vagy permetezőpisztollyal permetezi a növényeket.
Alkalmazási terület:

Gépi permetező:

A gépi permetezők általában nagyobb területeken, például mezőgazdasági területeken, szántóföldeken, ültetvényeken vagy nagy kertekben alkalmazzák. Ezek nagyobb hatótávolsággal és permetezési kapacitással rendelkeznek, így hatékonyan kezelhetik a nagy területeket.
Kézi permetező: A kézi permetezők általában kisebb területeken, például kertekben, kisebb növényágyásokban vagy virágágyásokban használatosak. Ezek könnyen hordozhatók és manőverezhetők, ami lehetővé teszi a precíziós permetezést és a nehezen elérhető területek kezelését.
Ár:

Általában a gépi permetezők drágábbak a kézi permetezőkhöz képest. A gépi permetezők összetettebb szerkezettel és motorral rendelkeznek, ami magasabb árat eredményezhet. A kézi permetezők általában olcsóbbak és hozzáférhetőbbek, mivel egyszerűbb szerkezetűek és nincs motoros meghajtásuk.
Hatékonyság:

A gépi permetezők gyorsabb és hatékonyabb permetezést tesznek lehetővé a nagyobb kapacitásuk és hatótávolságuk révén. Képesek nagy mennyiségű folyadékot egyidejűleg kijuttatni, ami időt és erőfeszítést takarít meg a felhasználó számára.
A kézi permetezők lassabbak lehetnek a permetezési folyamat során, mivel a felhasználónak folyamatosan kezelnie kell a permetezőt, és kisebb mennyiségű folyadékot tudnak kijuttatni egyszerre.
Fontos megjegyezni, hogy mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és alkalmazási területei, és a választás függ a felhasználás céljától, a területtől és a felhasználó preferenciáitól.

permetező, kiárusítás 90, wc zsanér, díszüvegek, kerti fáklya, csirkeháló praktiker, növény kötöző gép, bambusz fáklya, kasza eladó

 

1. permetező

2. kiárusítás 90

3. wc zsanér

4. díszüvegek

5. kerti fáklya

6. csirkeháló praktiker

7. növény kötöző gép

8. bambusz fáklya

9. kasza eladó

 permetező, kiárusítás 90, wc zsanér, díszüvegek, kerti fáklya, csirkeháló praktiker, növény kötöző gép, bambusz fáklya, kasza eladó