Nézze meg ezeket a kiváló videó marketing tippeket

Nézze meg ezeket a kiváló videó marketing tippeket

 

Használ olyan videókat, amelyekben elmagyarázza és bemutatja vállalkozását az interneten? Ha nemmel válaszolt, akkor rengeteg potenciális ügyfélről marad le. Egyre kevesebben nézik az újságokat és a rádiót, hogy tájékozódjanak. A jelenlegi generáció az interneten online van. Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megtudjon néhány tanácsot arra vonatkozóan, hogyan növelheti vállalkozása nyereségét online videók készítésével.

A videó sikerében alapvető szerepet játszik, hogy milyen módon készítse el azt. Nem mindig a legjobb technikai videokamera a videó elkészítéséhez. az emberek szívesen néznek valamit, ha releváns információkkal rendelkeznek, amelyek relevánsak és fontosak az életük szempontjából.

Van egy kis időablaka hogy azonnal felhívja a figyelmet, ha azt akarja, hogy az egész videót megnézzék. Az első 15-20 másodpercnek, amivel a videó kezdődik, számítania kell. A videó elejére érdemes egy kis ugratást tennie, hogy ügyfelei érdeklődése megmaradjon.

Vonja be az összes alkalmazottját és munkatársát a videók készítésébe. Próbáljon meg olyasvalakit alkalmazni, aki szereti a kamerát, és tiszta beszéddel rendelkezik. Ne habozzon több személyt is használni.

Használjon következetes megközelítést a videóiban. Vicces, furcsa videók éppúgy lehetnek, mint egy hagyományosabb formátum. Gondolja át, hogy pontosan mi az, amiről eldönti, hogy melyik utat választja a videóival.

Lehet, hogy szakértői interjúkat készíthet, vagy csak felvételeket készíthet magáról az eseményről. Ha nyilvános előadást tart, kérjen meg valakit, hogy rögzítse azt.

Tartsa frissen a tartalmat, hogy a nézők visszatérjenek. Az unalmas tartalom csak elűzi az oldaladról. hagyd, hogy a nézők vágyakozzanak még többre, és kíváncsiak legyenek, mit fogsz csinálni legközelebb. Ha izgalmas tartalma van, akkor többen akarják majd megnézni.

A videótartalom-elemzés elengedhetetlen ahhoz, hogy a legtöbbet hozzon ki a marketingvideóiból. meg tudja mondani, hogy hányszor nézték meg az emberek a videót, és honnan nézik az emberek. Mindezeket az információkat előnyösen felhasználhatja, hogy új értékesítési csatornákon népszerűsítse vállalkozását.

A videomarketing segítségével nyújtson bepillantást a potenciális ügyfeleknek személyes vállalkozásába. Mutassa meg a közönségének, hogyan készülnek a termékei vagy hogyan történik a szolgáltatás. Az emberek biztosan élvezni fogják, hogy látják a személyes aspektusait a cégének egy intimebb oldalát.

Készítsen egy GYIK-videót a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokkal. gyakori, hogy szöveges GYIK-eket talál, de sokan inkább egy videót néznének. Ez lehetőséget ad nekik arra, hogy miként kapják meg az információt, amire esetleg vadásznak.

Győződjön meg róla, hogy nem hanyagolja el a videók megosztását! Küldje el e-mailben a videóját barátainak és családtagjainak egyaránt. Tegye közzé a videót vagy egy linket a blogján róla. Értesítse a jelenlegi ügyfeleit bármilyen kommunikációs formán keresztül, ami csak eszébe jut. Tegye közzé a videóját az összes közösségi médiahálózaton.

Tudassa az emberekkel, hogy hol szerezhetik be a termékeiet. Könnyítse meg látogatói számára a nyomon követést azzal, hogy utasításai egyértelműek és világosak. A legjobb módja minden videó befejezésének egy határozott és erős felhívás a cselekvésre.

Önmagát kell adnia, amikor videót készít. Az emberek az igazi énjét akarják látni. Minél jobban megismeri Önt az ügyfele, annál nagyobb márkahűséget fog kialakítani. Jobb, ha az arcodat a termékhez tudják társítani.

Gondoljon az ön által látott reklámokra, és látni fogja, hogy a zene minden videót feldob. Gondoljon egy olyan zenére, amely jól illik a videóhoz, és adja hozzá. Az ügyfelek megtalálják a videóit, ha tetszik nekik a zene. Ez egy jó módja annak is, hogy helyettesítse a hangfelvételt, ha a közönségét.

Vannak olyan kérdések, amelyeket valamilyen gyakran kérdeznek az Ön vállalkozásával és termékeivel kapcsolatban? Akkor válaszolhat bizonyos kérdésekre. Egy rövid videó, amely leírja, hogyan működik a terméke, segíthet abban, hogy a nézők magabiztosabbak legyenek a kínálattal kapcsolatban.

A videomarketingnek a sikeres marketingstratégia központi részét kell képeznie. Többé már nem függhet a hagyományos hirdetési módszereinek nyereségességétől. Az internet kihasználása kulcsfontosságú a modern tömegekkel való kapcsolatteremtéshez. Kövesse ezeket a tippeket, hogy új ügyfeleket szerezzen cégének.

siklosi gergely, elek péter, franciska, mondd el tatár csillának, szilagyi áron, alfoldi robert, törőcsik franciska vaksötét, szabó kimmel, apro anna

 

1. siklosi gergely

2. elek péter

3. franciska

4. mondd el tatár csillának

5. szilagyi áron

6. alfoldi robert

7. törőcsik franciska vaksötét

8. szabó kimmel

9. apro anna

 siklosi gergely, elek péter, franciska, mondd el tatár csillának, szilagyi áron, alfoldi robert, törőcsik franciska vaksötét, szabó kimmel, apro anna