Félelmetes tanácsok, hogyan javítsd az otthoni biztonságodat!

Félelmetes tanácsok, hogyan javítsd az otthoni biztonságodat!

 

Az otthoni biztonsági rendszerekről többet megtudni mindig hasznos. Ez egy olyan döntés, amely az egész családod biztonságát érinti. Biztonságban szeretnéd tartani őket, ezért vedd figyelembe a következő hasznos tanácsokat, hogy ez megtörténjen.

 

Ha nyaralni mész fontos, hogy otthonod lakottnak tűnjön, amíg távol vagy. Néhány olcsó konnektor-időzítőbe való befektetéssel: Ha nyaralni fogsz, fontos, hogy az otthonod lakottnak tűnjön, amíg távol leszel. Néhány olcsó konnektor-időzítőbe való befektetéssel beállíthatod, hogy a lámpák előre meghatározott időpontokban kapcsoljanak be és ki. Ez segíthet azt az illúziót kelteni, hogy otthon vagy, és elriasztod a tolvajokat.

 

Egyesek úgy vélik, hogy az otthoni biztonsági rendszer költségei megfizethetetlenek. A legújabb statisztikák azonban azt mutatják, hogy egy betörés átlagos költsége közel több tízezer forinttól a csillagos ég. Ha ezt az összeget figyelembe vesszük, akkor az otthoni biztonsági rendszer költségei indokoltak lehetnek.

 

Ha te már voltál valaha rablás áldozata, akkor valószínűleg belátod az otthoni biztonsági rendszer értékét. Az Te lelki békéd elsőbbséget élvezhet a rendszer telepítésének költségeivel szemben. Vásárolj körültekintően, hogy megbizonyosodj arról, hogy a legjobb rendszert kapod a legjobb áron.

 

Gyakran találhatsz kuponokat, amelyekkel megtakarítást érhetsz el az otthoni biztonsági rendszeren. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy némi pénzt takaríts meg az otthoni telepítésen. Sokszor egy biztonsági cég ingyen telepít, ha van kuponod. A pénzüket a felügyeleti szolgáltatáson keresik, és ingyen adják a rendszert.

 

Amikor az ajtódhoz lépsz, mert csengettek vagy kopogtak kérdezd meg, hogy ki van ott, mielőtt kinyitnád az ajtót. Még ha olyan környéken laksz is, ahol nem magas a bűnözési ráta, akkor is érdemes óvatosnak lenned. Ha a túloldali személy tétován válaszol, soha ne nyiss ajtót.

 

Zárd be az otthonodat, még akkor is, ha a közelbe mész. Sokan azt gondolják, hogy az ő környékük a legbiztonságosabb Egész nap (és egész éjszaka) gondolkodás nélkül nyitva hagyják az emberek az ajtójukat! Ezzel meghívják a bajt. Tedd szokásoddá, hogy akkor is bezárod az ajtókat (és az ablakokat), ha otthon vagy. Valószínűleg ez a legfontosabb alapvető dolog, amit családod általános biztonsága érdekében megtehetsz.

 

Tedd úgy, mintha betörő lennél. Ha átveszed a betörő szerepét, ellenőrizheted, hogy vannak-e sebezhető területek az ingatlanod körül. Gondold végig alaposan, hogyan jutnál be otthonodba, ha bűnöző lennél. Ellenőrizd a garázst, valamint a fészereket és más helyeket, ahol értékes tárgyakat tartasz.

 

 

Ha vezeték nélküli, barkácsolt otthoni biztonsági rendszert telepítettél, beállíthatod, hogy betörés esetén hívjon téged vagy akár 10 másik személyt. A 107-et azonban nem állíthatod be a hívandó számok közé, és nincs rendőrségi erősítés. A rendszert inkább a lakástulajdonosok vásárolják, mint a háztulajdonosok.

 

Remélhetőleg úgy érzed, hogy többet tudsz az otthoni biztonságról, mint korábban. Fontos, hogy erős tudásbázissal rendelkezz, amikor ilyen döntésekről van szó, ezért mindenképpen jegyezd meg ezeket a tippeket. Azt szeretnéd, ha családod biztonságban maradjon, és ez mind csak rajtad múlik.