Tanácsok, amelyeket minden e-mail marketingesnek tudnia kell!

Tanácsok, amelyeket minden e-mail marketingesnek tudnia kell!

 

Sokan használják az internetet, és az e-mail marketing az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy reklámozza vállalkozását. Ha fontolgatja egy e-mail marketingterv létrehozását, alkalmazza az itt felsorolt összes tippet, hogy elkezdhesse.

Ügyeljen arra, hogy termékének vagy vállalkozásának logója szerepeljen az e-mailben. Így az ügyfelek megismerik a logót, és összekapcsolják a cégével. A legjobb, ha a logó olyan, ami megragadja az olvasó szemét, és könnyen megjegyzik.

Ha vásárol egy listát az e-mailek küldéséhez, ellenőrizze és győződjön meg róla, hogy az naprakész. Néha előfordulhat, hogy a listák megfelelnek a célzott demográfiai adatoknak, de sajnálatosan elavultak. A már elavult címek száma a teljes lista 25%-át is elérheti.

Bizonyos időközönként fel kell vennie a kapcsolatot a feliratkozóival, és meg kell erősítenie velük, hogy még mindig szeretnének e-maileket kapni Öntől. A legtöbb cég ezt kilenc havonta teszi meg, így biztosak lehetnek abban, hogy nem tekintik őket bosszúságnak. Ez azt is garantálja, hogy az Ön e-mail listáján szereplő emberek valódi érdeklődést mutatnak, és nem csak a helyet foglalják.

Győződjön meg arról, hogy az e-mailek összhangban vannak az Ön által végzett márkaépítéssel. Az e-maileknek tartalmazniuk kell a vállalati színeket, logókat és bármi mást, ami egyedi a vállalkozására nézve. Az ügyfeleknek képesnek kell lenniük felismerni az Ön e-mailjeit, amikor azok megérkeznek a postaládájukba, hogy ne törlődjenek automatikusan.

Használjon eszközöket az e-mail marketingkampánya sikerének mérésére. Mindent meg kell tudnia arról, hogy hányszor olvassák el az e-mailjeit, elolvassák-e a tárgysorokat, milyen cikkeket ír, melyeket olvasnak stb. Az ilyen információk felhasználása segíthet a kampánya jövőbeli sikerében, mivel tudni fogja, mi működik és mi nem.

Amikor hatékony marketing e-mailek küldéséről van szó, Önnek kell a legnagyobb kritikusának lennie. Minden egyes e-mailt el kell olvasnia, amelyet a rotációhoz ad. Ha nehezen tud befejezni egy e-mailt, akkor hogyan várhatja el, hogy a potenciális ügyfeleket inspirálja? Emellett tartsa a régóta olvasóit azáltal, hogy gyakran hozzáadja és frissíti e-mailjeit.

Talán nyilvánvalónak tűnik, de az e-mail marketingkampánya szempontjából alapvető fontosságú, hogy az e-mail címek, amelyekre küld, helyesek legyenek. Egy egyszerű formázási hiba vagy elírás több tucatnyi üzenetet eredményezhet, amelyeket nem kézbesíthetőként visszadobnak Önnek. Van jobb dolga is!

Ne feledje, hogy az e-mail marketingkampányok fejlesztése során egy szilárd hírnév kiépítésén dolgozik. Ne rövidítsen, ne vezesse félre az embereket, és ne célozza meg a rossz demográfiai célcsoportot. A hírneve forog kockán, ezért ezt mindenképpen vegye figyelembe.

Győződjön meg róla, hogy feliratkozói tudják, mire vállalkoznak, amikor feliratkoznak az e-mail marketingkampányára. Az elvárások meghatározása rendkívül fontos a kampány sikere szempontjából. Lehet, hogy sokan feliratkoznak, de a rossz elvárásokkal a végén csak sok embernek okoz csalódást, és ügyfeleket veszít.

Mielőtt bármilyen promóciós e-mailt küldene az ügyfeleknek vagy potenciális ügyfeleknek, mindenképpen szerezze be az engedélyüket a kapcsolatfelvételre. Az e-mail egy hatékony eszköz, és a fogyasztók utálják, ha visszaélnek vele. Minden olyan e-mailes kapcsolatfelvételt, amelyet nem a fogyasztó kezdeményez, spamnek éreznek. Ügyfeleinek bele kell egyezniük abba, hogy további e-maileket kapjanak Öntől, még akkor is, ha korábban már vásároltak.

Ez a cikk egy csomó olyan információt tartalmaz, amit mindenképpen érdemes megjegyeznie. Tehát, ha szükséges, vagy újra elolvassa ezt a cikket, vagy tegye elérhetővé, hogy könnyen megtalálja, tegye ezt, és alkalmazza a cikk tippjeit, hogy segítsen céljai elérésében.

íróasztal, mosdókagyló, bútor, zuhanytálca, munkalap, konyhai munkalap, konyhapult, irodabútor, akril, butor

íróasztal mosdókagyló bútor zuhanytálca munkalap konyhai munkalap konyhapult irodabútor akril butoríróasztal, mosdókagyló, bútor, zuhanytálca, munkalap, konyhai munkalap, konyhapult, irodabútor, akril, butor