Közösségi Média Marketing – közösségben az erő, az online marketingben is!

Közösségi Média Marketing – közösségben az erő, az online marketingben is!

 

A marketing és maga a reklámozás intézménye folyamatos változáson megy keresztül onnantól kezdve, hogy az első törekvések megjelentek. Az ATL kommunikációs eszközök, a direkt promóciók és a helyi, POS reklámmegjelenések egyre inkább háttérbe szorultak az elmúlt években – az internet megjelenésének és elterjedésének köszönhetően pedig a marketing egyre inkább átkerült az online térbe – később a közösségi médiák megjelenése pedig a kommunikáció irányát és módját is megváltoztatták. Ezekkel a változásokkal Neked is lépést kell tartanod, ha sikereket szeretnél elérni vállalkozásoddal!

 

Miben tudunk mi segíteni neked, közösségi média marketinged kialakításakor?

Előre szeretnénk leszögezni: nem adunk árajánlatot és nem végzünk munkát csupán a közösségi média marketing kialakítására. A komplex online marketing stratégia hatékonyságában hiszünk, és nem csinálunk olyat ügyfeleinknek sem, amit magunknak nem ajánlanánk!

 

Hozzá tennénk azonban, hogy cégünk már a közösségi web kialakulásakor jelen volt a piacon… Itt voltunk a kezdetekkor, és a változásokhoz való alkalmazkodás képességével ma is sikereket érünk el! Szakértőink és tanácsadóink minden nap kezelik hozzájuk rendelt, vagy épp ügyfeleik Facebook oldalát. Online újságainkkal összefüggésben 3 millió rajongót kezelünk a Facebook-on (ügyfeleink rajongóin felül), amelyből rengeteg tapasztalatot merítünk nap, mint nap – és ennek a tudásanyagnak Te is élvezheted gyümölcsét!

 

Ha szeretnéd közösségi média marketinged és komplex online marketinged fellendíteni, segíthetünk benne, tudnod kell azonban hogy nem vállalunk el munkát előzetes felmérés nélkül. Személyre szóló stratégiád egy online marketing audit során dolgozzuk ki, amely folytán felmérjük jelenlegi helyzeted, erősségeid és hiányosságaid – hogy megalapozott döntéseket tudjunk hozni!