CPC hirdetések: az AdWords és a Facebook hirdetések szerepe az online marketingben

CPC hirdetések: az AdWords és a Facebook hirdetések szerepe az online marketingben

 

A legtöbb cégvezető - ha az online marketingre terelődik a téma – első körben a fizetett hirdetések iránt érdeklődik. Való igaz, hogy a CPC hirdetések a legkézenfekvőbb eszközök, ha promotálni szeretnénk vállalkozásunkat – de van néhány dolog, amelyet tudnod kell, mielőtt belevágsz (akkor is, ha megbízol egy szakembert)! Cikkünkben összefoglaljuk Neked mindazt, amit a CPC hirdetésekről nagyvonalakban tudnod kell: az alapfogalmaktól kezdve, a legfontosabb hirdetési típusokon át egész odáig, hogy kire érdemes bíznod CPC kampányaidat!

 

CPC hirdetések – és amiben mi tudunk segíteni Neked…

Minősített Google Partnerként nálunk jó kezekben lehetnek CPC hirdetéseid… Fontos azonban tisztáznunk, hogy dolgozunk – hiszen hiába kezelünk nap mint nap több mint 20 hirdetési fiókot az AdWords-ben és a Facebook-on is: ha arra kérsz ajánlatot tőlünk, hogy csak CPC hirdetéseid kezeljük, nem fogjuk vállalni.

 

Tudjuk ugyanis azt, amelyet olyan sokan a piacon nem vesznek figyelembe: a hatékony – és főleg költséghatékony – CPC hirdetések menedzselése ugyanis jóval több annál, mintsem hogy a hirdetéskezelőben vagy az AdWords fiókban bűvészkedjünk. Ahogy az online marketing minden területe, úgy a CPC hirdetések is számos összefüggést mutatnak más online eszközökkel – sőt! Ambivalens módon talán ez a leginkább olyan terület az online marketingben, amelyet nem érdemes külön végezni! Hogy pontosan miért, azt a későbbiekben kifejtjük bővebben is….

 

Éppen ezért, ha kölcsönösen úgy gondoljuk hogy lehetőségünk van az együttműködésre, úgy komplex online marketing stratégiát kell felállítanunk Neked, Cégednek. Az együttműködést minden esetben egy online marketing audittal kezdjük – amely alkalommal átvizsgáljuk eddigi megjelenéseid és online marketing törekvéseid, és amely alapján meghatározzuk erősségeid, és hiányosságaid a kommunikációban. Ezt figyelembe véve alakítjuk ki személyre szabott stratégiád, amelynek már képezheti szerves részét a CPC hirdetések menedzsmentje!