Mobiltelefon-információk, amelyeket ma használhat

Mobiltelefon-információk, amelyeket ma használhat

 

Nagyszüleid soha nem nőttek fel mobiltelefonnal a zsebükben. Valószínű, hogy szüleidnek középkorukig nem volt ilyen eszközük. Ez azt jelenti, hogy az Ön felelőssége, hogy önállóan keressen tippeket és trükköket, például ebben a cikkben.

Ne fogadja el az éteren kívüli frissítéseket, vagy olyan alkalmazásokat, amelyek sok memóriát igényelnek a telefonról. Ez hosszú távon csökkenti a teljesítményét, és csökkenti a birtokában lévő feldolgozási teljesítményt. Győződjön meg arról, hogy a memória megőrzése érdekében csak azt adja hozzá, amire szüksége van a telefonján.

Mobiltelefon vásárlásakor vegye figyelembe azokat a funkciókat, amelyekre valóban szüksége van. A telefonok számos funkciót kínálnak a mai piacon, beleértve az internet-hozzáférést, a kamerákat és a különféle alkalmazások végrehajtásának lehetőségét. Bár mindezek a funkciók szépek, lehet, hogy nem érdemes fizetni a legdrágább telefonért, ha nem fogja használni őket. Gondolja át alaposan, mielőtt végső választást végezne.

A mobiltelefon akkumulátorának élettartamának meghosszabbításához győződjön meg arról, hogy az alkalmazások nem mindig futnak a háttérben. Egyes alkalmazások továbbra is működni fognak, hacsak nem tiltja le őket, és ez gyorsan lemerítheti az akkumulátort. Ellenőrizze a beállításokat, hogy mit kell tennie annak érdekében, hogy kikapcsolja ezeket az alkalmazásokat és hosszabb ideig töltse az akkumulátort.

Ne felejtse el figyelembe venni az adatperceket, amikor regisztrál a mobiltelefon-tervére. Néhány terv nagyon korlátozott percekkel rendelkezik, és ez rossz üzletgé válhat, ha a telefonját gyakran használja az internethez vagy gyakran játszik játékot. Ha telefonja képes ezekre a dolgokra, akkor a lehető legtöbbet hozza ki a megfelelő használatot támogató terv megvásárlásával.

Ne töltsön le egyetlen alkalmazást sem, ha tudja, hogy megbízható forrásból származnak. Bárki készíthet alkalmazást és eladhatja. Néha vannak nyomkövetők vagy más nem kívánt dolgok bennük. Annak ismerete, hogy az adott személy vagy vállalat jó hírű, csökkenti annak esélyét, hogy vírust vagy nyomkövetőt kapjon a telefonjára.

Amikor a mobiltelefonok öregednek, lassulni kezdenek. Idővel az olyan hétköznapi dolgok, mint az alkalmazások letöltése, nehézkessé válhatnak. Sokszor döntést kell hoznia. Makacs lehet és elutasíthatja a frissítéseket, vagy frissítheti a telefont újabb verziókra.

Kicsit alkudozzon, amikor a következő telefonját vásárolja. Általában nem számíthat arra, hogy az alkudozás kiskereskedelmi környezetben működik, de ez gyakran hatékony új mobiltelefon vásárlása esetén. Próbáld ki te is. Nem árthat, és az emberek gyakran 50 és 100 dollár között kapják az árat.

Noha szüleitől vagy nagyszüleitől nem sokat tanulhat a mobiltelefonokról, megtaníthat néhány trükköt azoknak az öreg kutyáknak! Ossza meg velük ezt a cikket, hogy ugyanannyit tudhassanak meg a témáról, mint Ön. Így mindannyian profitálhatnak ezekből a csodálatos tippekből!