A laptop és a notebook olyan valami, amelyről valójában meg kell tanulnia valamit!

A laptop és a notebook olyan valami, amelyről valójában meg kell tanulnia valamit!

Amikor online információt keres új laptop és notebook vásárlásával kapcsolatban, kíváncsi, mely cikkekre lehet megbízni? Fél, hogy az, amit olvas, csak marketing anyag, amelynek célja a vásárlás? Ezt a cikket azért írták, hogy őszinte információkkal szolgáljon a laptop vásárlásával kapcsolatban, tehát olvassa el az alábbi tippeket.

Győződjön meg róla, hogy tudja-e mekkora helyet foglal el a laptop. Ennek legyen valami, amit vagy olvassa, ahol megvásárolja, vagy valami, amit az eladótól kér. Ez azt mutatja, hogy mennyit tud tárolni a számítógépén. Azt akarja, hogy legyen valami, amellyel együtt dolgozhat, ha sok helyre van szüksége például a videofájlokhoz.

laptopesnotebook.jpg

Laptop és notebook

Ha laptop és notebook vásárlását tervezi, ne feledje, hogy a legtöbb laptop és notebook nem használható játékra. A legtöbb alacsony és közepes kategóriájú laptop és notebook között nincs külön grafikus kártya, hanem a CPU-ba beépített kártyákra támaszkodik. Bár ez a legalapvetőbb felhasználók számára működik, nem elég erős a legtöbb játék lejátszásához. Tehát ha azt akarja, hogy modern játékot játszhasson, akkor ne felejtsen el tudnia, hogy van-e rendes grafikus kártyája.

A laptop és a notebook javítása gyakran meglehetősen drága. Mivel minden szűk helyre van elakadva, a műszaki szakembereknek óvatosnak kell lenniük, amikor szétválják őket. Nem is említve, hogy a Laptop és a Notebook alkatrészek drágábbak, mivel kisebbeknek és tömörebbeknek kell lenniük. Tehát ne feledje ezt, ha laptopot szeretne vásárolni.

Kerülje a laptop használata puha felületen, például párnán vagy ágyon. A laptop puha felületre állítása megakadályozza a légáramot, amely állítólag az alján lévő szellőzőnyílásokon keresztül áramlik. Ez a laptop túlmelegedését okozhatja. Ha a laptopját ágyban használja, pihentesse egy könyvre vagy más kemény felületre a szellőzés érdekében.

Fontolja meg, hogy mire van szüksége a laptopjára. Ez fogja meghatározni, hogy mennyit költ. Ha alkalmi internetes szörfös vagy, akkor nem kell olyan jó laptopra, mint a grafikusnak. A költségvetésnek megfelelő modellekre összpontosíthat, amikor pontosan tudja, mit kell tennie a laptopjának.

Tudja meg, milyen operációs rendszert szeretne az új laptopján. A költségek csökkentése érdekében néhány olcsó márka nem helyezi a Windows-ot új laptopjára és notebookjára. Tudja meg, hogy mely operációs rendszer lesz telepítve a laptopjára, és tudja, hogy ez elfogadható-e ahhoz a célhoz, amelyhez a laptopot tervezi használni.

Mindig ellenőrizze a laptop akkumulátorának élettartamát. Ha gyakran útközben tartózkodik, elengedhetetlen a lehető leghosszabb akkumulátor-élettartam. Az akkumulátor használatára vonatkozó specifikációk gyakran hivatkozhatnak egy minimális beállításokkal működő laptopra. Nézze meg a specifikációkat, és ítélje meg ezt a várt igényei alapján.

Ne töltse túl a laptop vásárlását. Volt idő, amikor legalább 1000 dollárt kellett költenie egy jó laptop megszerzéséhez, ám ezek a napok már régóta eltűntek. Ma nagyszerű lehetőségeket találhat 700 dollár vagy annál kevesebb áron, és érdemes körül vásárolni, hogy megkapja az ilyen típusú árakat.

A méretet figyelembe kell venni egy laptop keresésekor. A Laptop és a Notebook esetében a képernyők általában 13 hüvelyk és körülbelül 17 hüvelyk. Ha laptopját mint asztali számítógépet fogja használni, akkor legalább 17 hüvelykes monitorra van szüksége. Ha azt szeretné, hogy több hely körül is hordozza, válasszon egy 13 hüvelykes készüléket.

Ezek a tippek meg vannak töltve a sikerhez szükséges információkkal. Mindaddig, amíg megtalálja az Önnek megfelelő laptopot, itt végezzük munkánkat. Menjen el és vásároljon, és keresse meg a legjobb tulajdonságokkal rendelkező modellt, és élvezze hazahozva!

Címkék: notebook, laptoop