Minden, amit tudni akar az iPhone-ról

Minden, amit tudni akar az iPhone-ról

 

Sokan szeretnének iPhone-t, de nem tudnak a telefon összes parancsikonjáról és előnyeiről. Szerencsére sokféle tipp és trükkö található, amelyek könnyen felhasználhatók a jobb felhasználói élmény elérése érdekében. Ha meg szeretné tudni, hogy ez a telefon az Ön számára, olvasd tovább!

Most, hogy van iPhone-ja, az eltévedés a múlté. Van egy térképes alkalmazás, amely be van építve a telefonba, ami sokkal könnyebbé teszi, hogy mindig tudja, hol tartózkodik. Ez megkönnyíti a hazafelé vagy az új hely megkeresését, ha még soha nem voltál ott.

Gyorsan megtalálja telefonját a vadonatúj, ingyenes, Find My iPhone nevű ingyenes alkalmazás segítségével. Ez lehetővé teszi a telefon távoli elérését, hogy koordinátákat adjon a térképen, növelje a hangerőt, hogy vastag párnák alól hallhassa a telefont, vagy lezárhatja a telefont, és lopás esetén törölje az összes adatot.

Ha a Safari segítségével böngészi az interneten az iPhone-on, próbálja ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".com", "tartsa lenyomva a" .com "gombot. Amint lenyomva tartja a gombot, görgeti a legnépszerűbb webhely-kiterjesztéseket, beleértve a .org, .net és .edu.

Ha elkészítette a fényképezést a hangerő-szabályozó gombok segítségével, próbálja ki ezt a fejhallgató-vezetékkel. Tartsa szorosan a kezét, és miután a lövés felsorakozott, kattintson a kábel gombjára. Világos képet fog kapni, és ezzel nem rázza meg a telefont.

Az iPhone akkumulátora túl gyorsan lemerül? Próbálja ki az "Időzóna beállítása" funkciót. Ehhez úgy érheti el a beállításokat, majd a helymeghatározási szolgáltatásokat és végül a rendszerszolgáltatásokat. A, kapcsolja be és ki a beállítást, és valószínű, hogy az akkumulátor élettartama jelentősen megnő.

Ne essen pánikba, ha az iPhone nedves lesz. A telefonok néha kicsúsznak a zsebéből, pocsolyakba vagy mosogatókba. Ha ez történik veled, ne használja fúvószárítóval a telefont, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ez a telefon nedvességét erősebbé teheti. Ehelyett próbáljon egy éjszakánként telefonját egy zacskóban főzött rizzsel hagyni.

Az iPhone diktációt használ. Ez segít, mert nem kell gépelnie. Ezt engedélyezheti, ha megérinti a telefon mikrofon gombját, és beszéli bele. Ha kész, nyomja meg a stop gombot, és ez automatikusan beírja, amit mond. Ezt a funkciót arra is használhatja, hogy állapotát frissítse a közösségi oldalakon.

Ez az alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok helyettesítik a laptop számítógépeket. Ha még nem merült be az iPhone-okba és az alkalmazásokba, akkor ezt meg kell tennie. Az iPhoneok vezetik a piacot, és a rendelkezésre álló alkalmazások vállalkozásának nagy részét képesek kezelni, amelyre napi szinten ügyelnie kell.

A gyorsabb fényképfelvételhez érintse meg kétszer az iPhone otthon gombját, és megjelenik egy kamera ikon. Érintse meg ismét, és azonnal hozzáférést biztosít a fényképezőgéphez. Pillanatfelvételt készíthet a telefon hangerejének (fel) gombjával vagy a fejhallgató kábelével. Egy csipetnyi képernyő lehetővé teszi a nagyítást.

Ha véletlenül vízbe csepegteti iPhone-ját, ne kapcsolja be; ez rövidzárlatot okozhat a telefonon. Kiszáríthatja úgy, hogy finoman törülközővel szárítja, vagy egy éjszakán át egy száraz, fehér rizzsel töltött Ziploc zsákba helyezheti. Kerülje a hajszárító használatát is, mert ez a víz mélyebb szivárgását okozhatja a telefonban.

Amint az a fenti cikkből látható, az iPhone készülék használata meglehetősen egyszerű és nagyon szórakoztató. Kezdje ezeket az alapokat, és állítsa be a nagy teljesítményű iPone technológiát ma az Ön számára. A cikkben szereplő tippek és trükkök iPhone varázslóvá teszik Önt.