A utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelési tippek használatával vigyázzon otthonára

A utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelési tippek használatával vigyázzon otthonára

 

Tudta, hogy ugyanazt a fagyállót használhatja, mint amelyet az autójában, hogy megakadályozza az otthoni utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés fagyát? Ha meg szeretné tudni, hogy hogyan és miért, valamint a házvezeték-karbantartás gondozásához szükséges egyéb nagyszerű tippeket, olvassa el azonnal a következő cikket.

Keressen egy utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelőt, amelyben megbízhat. Győződjön meg arról, hogy a barátok és a család tagjaitól kap áttételt, hogy megakadályozzák a szakadást, ami gyakran előfordul. Ügyeljen arra is, hogy a munka befejezése előtt ne fizessen be a utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelőt. Ha ezt megteszi, nem lesz ösztönzés arra, hogy a munkát időben elvégezzék.

A merev rézet sok házban használják a fő utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelésekhez. A merev réz nem hajlítható, ezért az illesztéseket és a pólókat meg kell forrasztani. Forrasztáskor mindig folyékony anyagot (más néven forrasztópaszta) alkalmazzon mindkét felületre. A fluxus késlelteti az oxidációt, amikor a réz hevül. Rézcsukló izzadásakor mindig használjon ólommentes vagy majdnem ólommentes forrasztást.

Az eltömődések elkerülése érdekében ügyeljen arra, amit elöblít. Az egészségügyi betéteket, a vastag WC-papírt és a törlőkendőt soha nem szabad elmosni. Ezek az elemek tágulhatnak és eltömődést okozhatnak, vagy beleakadhatnak egy csőbe. Ehelyett egészségügyi szempontból ártalmatlanítsa őket, anélkül, hogy öblíteni kellene őket a WC-vel.

Ne használjon folyékony tisztítószereket, amelyek eltömődésére szolgáltak. Ezek a tisztítószerek károsak és károsíthatják a csöveket, mivel megtisztítják az eltömődést. Káros folyadékok használata helyett használjon dugattyút vagy utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-kígyót. Ezek sokkal hatékonyabbak és nem ártanak a csöveknek.

A tiszta, jól működő szeptikus tartály fenntartása érdekében ajánlott ötévente egyszer tisztítani. Ez megakadályozza, hogy az üledék lógjon a tartályában, és végül tartalékot generál otthonában. Egy szakember felvétele a szeptikus tartály kiürítésére költséges, de sokkal előnyösebb, mint azok a károk, amelyek akkor merülhetnek fel, ha a tartály tartalékként szerepel, vagy nem működik.

Ügyeljen arra, hogy a túlfolyó lyukakban ne maradjon törmelék. Ezek a túlfolyó lyukak eldugulás vagy túltöltés esetén vannak jelen. Ez valószínűtlennek tűnik, mint probléma, de szükség van rá. Minden alkalommal tisztítsa meg a túlfolyó lyukakat, amikor elvégzi a mosogatók karbantartási ellenőrzését.

Ha a utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelésben sérült csőszakasz van, nem mindig kell behívni a utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelőt. Van olyan javítókészlet, amelyet a helyi hardverboltban meg lehet vásárolni, és amely kiválóan javítja a szivárgásokat. Ha kicsi a szivárgása, összetett botot dörzsölhet a lyuk fölé, vagy repedhet a csőben, hogy zárja le. Az epoxi paszta kiváló gyógyszer a szivárgó csövekre is. Az epoxid felhordása előtt feltétlenül kapcsolja ki a vizet és teljesen szárítsa meg a csövet.

Összegzésül azt szeretné biztosítani, hogy a utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szereléssel kapcsolatban hallott összes tanács helyes. Szánjon időt a cikk áttekintésére, és döntse el, hogy mi vonatkozik rád, és mit kell még többet megtudnia. A tanulási folyamat soha nem áll le, és nagy haszonnal jár.