A segítség maximalizálása érdekében kövesse ezeket a tippeket

A segítség maximalizálása érdekében kövesse ezeket a tippeket

 

Lehet, hogy éppen úgy döntött, hogy elindítja a személyes fejlesztési rendjét, vagy talán már van folyamatában. Akárhogy is, gratulálok! A tudatos erőfeszítés önmagának fejlesztésére dicséretes vállalkozás. Olvassa el néhány tippet, amely segíthet még jobban kihozni személyes fejlesztési erőfeszítéseit. Előfordulhat, hogy jobb eredményeket vagy gyorsabb fejlesztéseket talál a kezedben.

A digitális korban nemcsak a fizikai helyét mentesíteni kell a rendetlenségektől és rendetlenségektől, hanem a digitálisját is tisztán kell tartania. Sok ember számára ez azt jelenti, hogy meg kell szerveznie az e-mail címét. Ha olyan ember vagy, aki naponta több ezerre keres, tartsa őket szervezett módon, hogy lépést tudjon tartani velük. Lehetetlen egyetlen nap alatt kezelni ezt a sokat, de ha megszervezi őket, akkor még sok mindent megtehet.

Most állítson be egy új személyes célt: csináljon valamit, ami a közeljövőben fél. Ennek nem kell hatalmasnak lennie, ezért ne aggódjon, hogy egy éjszakán keresztül legyőzi a pókok egész életen át tartó félelmét. Csak válasszon egy kis kockázatot, tervezzen meg egy dátumot, és vegye figyelembe, amikor a lehetőség felmerül. Előfordulhat, hogy bátorsága kifizetődik!

Ha a "világod" rendben van, akkor ennek magában kell foglalnia a pénztárcáját is. Az emberek sok felesleges dolgot helyeznek a pénztárcájukba, ami szinte lehetetlenné teszi a szükséges keresést. Kezdjen egy kisebb pénztárcával. Próbáljon megmenteni a felhalmozódott szemetet. Ezenkívül rendszeresen menjen át rajta, hogy tiszta maradjon.

Ha stressz vagy szorongás érzi magát, a stressz csökkentésének nagyszerű módja a szervezés. Mielőtt minden este aludni megy, készüljön fel a következő napra. Hagyja, hogy a tudatalatti végezze el a tervezés munkáját, amit fog tenni, és képes lesz arra, hogy a kezelt munkára összpontosítson, ahelyett, hogy aggódna, mi várható.

Miközben fontos, hogy ne maradjunk a múltodon, az is nagyon fontos, hogy gondolkodjunk rajta, és mi köze van ahhoz, hogy miként vagy ma. A múltból való helyrehozás segíthet rendezni a dolgokat, továbblépni és megtanulni, hogyan kell kezelni a jelenlegi helyzetet.

Készítsen egy listát azokról a múltbéli példákról, amelyekben sikeresen tudta legyőzni a társak nyomását, hogy saját döntéseihez sikeres eredményeket hozzon. A saját intuícióba vetett bizalom jobb, bölcsebb és befektetett döntéshozóvá tehet téged. Ez azt is garantálja, hogy hitelképességet nyújthat magának, ha esedékessé válik, ezáltal növelve önértékelésed.

Koncentrálj a jó érzésre, ha valami elkészült hoz. Ne összpontosítson arra, hogy mennyire utál egy adott tevékenységet. Gondolj arra, hogy mennyire jobban érzi magát, ha eltávolítja a teendők listájából! Senki sem szereti megtisztítani a kutya kennelét, de még inkább aggódni kell amiatt, hogy napokig el kell végeznie, mielőtt végül megadja és elkezdi dolgozni!

Készítsen egy jól átgondolt tervet a személyes fejlődésedre, hogy világosan megértse, hol viszonyul, és hol akar lenni. Valószínűleg nem halad át az országot, ha nem áll rendelkezésre megfelelő térkép, ugyanaz az elv érvényes a személyes legjobb elérésére is. Vedd elméből azt, amit tudod, hogy ideális önmagod, és tedd papírra, tedd fel valahova, hogy emlékezteld magadra, és tartsd magad minden nap ezen a módon.

A személyes fejlődés valójában a folyamatos haladásról szól. E célból javíthatja saját személyes fejlődési rutinját új ötletek és új stratégiák beépítésével. Még a legfinomabb személyes fejlesztési rend is elveszíti hatékonyságát, ha hagyja, hogy elakadjon. A fenti tippekhez hasonló tippek segítenek megújítani a kezelési rendjét - vagy remekül elindíthatják az új kidolgozását.