Útmutató az IPhone maximalizálásához

Lakberendező és belsőépítész 12. kerület, android alkalmazás fejlesztés, akkumulátor, webfejlesztés és webáruház készítés

belsőépítész 12. kerület webáruház készítés webfejlesztés BB ajtó ablak beltéri műanyag nyílászáró android alkalmazás fejlesztés Chef nagykonyhai berendezések lakberendező 12. kerületLakberendező és belsőépítész 12. kerület, webáruház készítés, webfejlesztés, android alkalmazás fejlesztés

Útmutató az IPhone maximalizálásához

 

Most, hogy megvásárolta az első iPhone készülékét, valószínűleg azon tűnődhet, hogy mi az Ön számára az új technológia. Az alábbi cikk számos nagyszerű tippet és trükköt kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy az iPhone különféle funkciói közül sokan ne tudjanak. Olvassa el és tanuljon néhány trükköt.

Használja ki az iPhone időjárási funkcióját, hogy megértse a jövő hétre vonatkozó előrejelzést. Ezzel a funkcióval kiválaszthatja azt az adott várost, amelyen él, valamint más területekkel, amelyek segítenek abban, hogy egy adott területen jobban megismerjék az időjárást.

Használja az iPhone-t edzés eszközként. Egy karszalaggal és a rendelkezésre álló számos nagyszerű fitness alkalmazással az iPhone GPS-jét használhatja a futások, kerékpárutak, gyalogutak és más utak követésére. Ezek közül az alkalmazások közül sokan automatikusan szinkronizálják az edzésinformációkat egy weboldallal, így könnyedén nyomon követheti a haladást. Szinkronizálhatnak a kedvenc szociális hálózataival is.

Ha az iPhone Safari részében van, váltson a különböző oldalak között. Legfeljebb nyolc oldalt nyithat meg, amelyek mindegyike nagyon világos lesz a telefonon. Ez a funkció nagyon előnyös, ha több dolog van, és nem akarja elveszíteni az első oldalt, amelyen voltál.

Ha dolgozik vagy iskolába jár, győződjön meg róla, hogy az iPhone rezgésbe kerül, hogy csökkentsék annak esélyét, hogy zavarok keletkezzenek. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a hangrész beállításaiba lépünk, és forduljunk az iPhone-ra, hogy praktikus módon fogadjunk üzeneteket vagy hívásokat.

Adja be a telefont vízszintesen. Könnyű elfelejteni, de a kulcsok sokkal nagyobbak, ha a telefon vízszintes, így sokkal könnyebb pontosan beírni a szöveget. Ha még nem rendelkezik ezzel a képességgel a telefonon, akkor az alkalmazás elérhető a Safari-tól.

A gyorsabb fényképezéshez érintse meg kétszer az iphone otthoni gombját, és megjelenik egy kamera ikon. Érintse meg újra, és azonnal hozzáférést biztosít a fényképezőgéphez. A képet a telefon hangerejének (fel) gombjával vagy a fejhallgató kábelén keresztül tudja rögzíteni. A képernyő csípése lehetővé teszi a nagyítást.

Ahhoz, hogy személyes legyen az iPhone és Siri, próbálja meg tanítani Siri családjának nevét. Például, taníthatod Siri-nak a házastárs nevét. Aztán ahelyett, hogy a házastársa teljes nevét beszélné, amikor hívni akarja őt, azt mondhatja, hogy "Hívja férjemet" vagy "Hívja feleségemet." Ez sokkal jobban kielégítő!

Most, hogy elolvasta a fenti cikket, fel kell gyorsulnia az iphone kis technológiai fejlődésével. Az iphone nagyon kis szerkentyű, de a legjobban működik, ha ismeri az összes tippet és trükköt. A fenti információk elolvasása után nagyszerű ismeretekkel kell rendelkeznie arról, hogy mi az iphone.