Lakbeendezés Budapest: Medo Design Stúdió Bemutatkozás!

Bemutatkozik Önnek a Medo Design Stúdió!

Cégünk kezdete 2009-es évre tehető, azóta foglalkozunk zuhanylefolyók és fürdőszoba tartozékok értékesítésével.

Az általunk forgalmazott termékek mind a fogyasztói igényekhez alkalmazkodnak, folyamatosan törekszünk az újra, a jobbra, persze a minőség megtartása mellett. Modern, a letisztult stílusú, egyszerűbb, igényes, korszerű darabjaink között minden kedves potenciális vásárló kedvére válogathat, bizton állíthatom, hogy bárki meg tudja találni nálunk a saját maga ízlésének a legmegfelelőbbet.

2015 nagy áttörést hozott cégünk életében, ugyanis a nagy érdeklődésre és keresletre való tekintettel megnyitottuk Budapesten a bemutatótermünket. Szakértő kollégáink Önökért vannak, és nagyban hozzájárulnak segítőkészségükkel és tapasztalatukkal ahhoz, hogy Ön megtalálhassa nálunk azt a szeretett termékeket, ami Önnek a legmegfelelőbb választás.

Széles termékportfólióval rendelkezünk: lakberendezési tárgyakat, tapétákat, lámpákat, textíliákat is tartunk. Továbbá modern üvegfalak, üvegajtók, zuhanykabinok megtervezésével is foglalkozunk. Célunknak és hivatásunknak tekintjük azt, hogy minden vásárló elégedetten távozzon tőlünk, és legközelebb is szívesen térjen vissza hozzánk, mint vásárló! Teljes körű szolgáltatásunk körébe tartozik még az is, hogy 3D látványtervet készítünk, amennyiben Önnek igénye van rá.

Most lássunk néhány kérdést és választ, amik gyakoriak az érdeklődők körében.

1 . A Medo Design Stúdió hány éve foglalkozik lakberendezéssel, lakásdekorációval?

Cégünk évről-évre folyamatosan fejlődik, 2009 óta sikeresen értékesíti termékeit. Magas minőségű lakberendezési, lakásdekorációs termékeket tud kínálni minden kedves potenciális vásárlónak. Itt biztos mindenki megtalálja a saját ízléséhez mérten a legmegfelelőbbet, egészen az egyszerűbb termékektől a modern, egyedi darabokig át.

2. Ha vásárolni szeretnénk Önöktől, akkor van-e arra lehetőség, hogy a megvásárolni kívánt árut megtekinthessük?

Igen, van lehetőség megtekinteni a termékeinket, ugyanis 2015-ben Budapesten megnyitottuk a budapesti bemutató termünket.

3. Más egyéb lakberendezéshez fűződő terméket is megtalálhatóak a bemutatótermükben?

Folyamatosan törekszünk arra, hogy a változó fogyasztói igényekkel lépést tudjunk tartani, és minden féle igényt maradéktalanul ki tudjunk elégíteni. Ebből kifolyólag folyamatosan bővítjük a termék szortimentünket, és amennyiben a későbbiekben igény lesz arra, hogy Budapesten kívül is folytassuk lakberendezési tevékenységünket, akkor annak is eleget fogunk tenni.