Teherautó bérlés vagy lízing a kedvezőbb
2018. április 11. írta: Online marketing 101

Teherautó bérlés vagy lízing a kedvezőbb

Teherautó bérlés vagy a lízing

 

Abban az esetben, ha több információhoz szeretnél jutni azzal kapcsolatosan, hogy számodra mely konstrukció a legmegfelelőbb a teherautó bérlés, vagy éppen a teherautó lízing, akkor lehetőséged van arra, hogy egy személyes konzultációra bejelentkezz hozzánk, 2018. március 31-ig. Reméljük, hogy lesz alkalmunk a személyes konzultációra, ahol átbeszélhetjük az adózással kapcsolatos tudnivalókat.

Teherautó kölcsönzés, teherautó bérlés

 

Az emberekben nagyon sok tévhit van a teherautó bérléssel kapcsolatosan, melyet még növel az is, hogy sajnos kevés a megbízható cég, és azok is azon fáradoznak, hogy ne veszteségesen működjenek, és így is színvonalas szolgáltatást nyújtsanak.

kisteherautó bérlés budapest

A teherautó bérléssel foglalkozó cégek jövőbeni célja az az, hogy minél inkább minőségi szolgáltatást tudjanak nyújtani, és ezáltal növeljék a szakma hírnevét.

Fontos tényezőnek tartják, hogy az emberekben tudatosítsák, hogy a teherautó bérlés az egy bizalmi kapcsolaton alapuló üzleti kapcsolat mindkét fél részéről.

A magyar piacon többségében olyan teherautók találhatók a kölcsönzőkben, melyek sok esetben 10 évesek. Egyértelmű, hogy ezeket a teherautókat jóval olcsóbban tudják kínálni, mint a külföldi frachise rendszerben működő partnerek, melyeknek jóval fiatalabb teherautó flottájuk van sok esetben. A magyarországi és a külföldi kölcsönzési szokások teljes mértékben eltérnek egymástól.

A nyugati országokban a kölcsönzésekkor tisztában vannak azzal az ügyfelek, hogy a minőségi szolgáltatást meg kell fizetni. Sajnos a magyar teherautó bérlők, még nem ismerték fel ennek jelentőségét, és sajnos ez nem segíti az iparágnak a fellendítését.

Fontos, hogy az ügyfelek is felismerjék, hogy a szemléletváltás szükséges. A kölcsönző cég a teherautó bérlés során hitelt nyújt a bérlőnek, úgymond teherautó formájában, és egyúttal garanciát is nyújt arra, hogy esteleges bajba jutás esetén mihamarabb az ügyfél segítségére siet, ezáltal mentesíti a bérlőt a kellemetlenségektől.

Szintén fontos tényező, a szemléletváltás, még pedig abban, hogy az ügyfelek miként állnak a bérléshez. Sokan szeretnék, ha a teherautó bérlés olyan egyszerű lenne, mint ebédet rendelni telefonon. azonban tudomásul kell venni, hogy teherautó bérlés során fontos meggyőződni, bizonyos okmányok meglétéről, azok érvényességéről. És arról a tényről sem szabad megfelejtkeznünk, hogy teherautó bérlés során egyoldalú többmilliós értéknyújtás valósul meg. És itt jön elő a kölcsönös bizalom fontossága, mely a teherautó bérlés alappillére.

Azonban tény, hogy a szolgáltatást nyújtó cégeknek is be kell látniuk, hogy szükséges az automatizálás az online világ felé nekik is nyitniuk. Mivel manapság a hitel felvétele is a személyes találkozóhoz kötött, ezért a teherautó bérléshez is szükséges a találkozó megléte, jelezhetjük azonban online felületen a teherutó bérlési igényünket. Az online teherautó bérlési igényt követően, ügyfélminősítésen kell a bérlőknek minden esetben átesniük, ahogy ellenőrzésre kerül a fizetőképesség és az okmányok megléte, valamint érvényességének ellenőrzése.

A bejegyzés trackback címe:

http://keresomarketingugynoksegbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7113826172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.